28 Temmuz 2008 Pazartesi

Ticari Video Basında: "Ürün tanıtım videoları bir çatı altında"

22 Temmuz, 2008 13:58:00 (TSİ)

Türkiye'de ilk kez internet ortamında, şirketlerin videolu ürünlerinin gösterim ve tanıtımını yapan bir platform kuruldu.

Teknopolis Bilişim Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Tuğrul, Karaca Otel'de düzenlediği basın toplantısında, aralarında İzmir Esnaf ve Sanatkarları Odası Birliği de bulunan 50'ye yakın bireysel yatırımcının küçük paylarla ortak olduğu sitenin tanıtımını yaptı.

Tuğrul, "www.ticarivideo.com" adındaki siteye üye olan şirketlerin, iş, ürün veya hizmetlerini tanıttıkları videoları sergileyebileceklerini belirterek, "Bu site geniş bağlantı hızı sayesinde ziyaretçilerine hızlı hizmet verebilmektedir. Örneğin, ziyaretçi izlemek istediği videoya tıkladıktan hemen sonra video yükleniyor ve birkaç saniye içerisinde görsel sunuma kesintisiz olarak izlenebiliyor" dedi.

Sitenin üyelik sistemine dayalı olarak işlediğini, ziyaretçilere farklı tiplerde üyelik paketlerinin sunulduğunu ifade eden Tuğrul, İngilizce versiyonuyla uluslararası ortama da hizmet vereceğini söyledi.

Hiç yorum yok: