28 Temmuz 2008 Pazartesi

Ticari Video Yayında!

Ürün, hizmet ve kurumsal kimliklerini en etkin şekilde tanıtarak ticaret dünyasında bir adım öne geçmek isteyen girişimci ve profesyoneller için yepyeni bir hizmet yayın hayatına başladı. Evet, doğru okudunuz: Yayınlanan bir hizmet bu!

www.ticarivideo.com sayesinde tanıtım filmleri ve kurumsal videoları üstün bir teknik altyapı ile geniş kitlelere etkin bir şekilde ulaştırmak artık mümkün. Hem de güvenilir ve ekonomik şekilde. Küreselleşme süreci ve bilgi toplumunun yapısına uygun, yenilikçi bir proje olan www.ticarivideo.com Teknopolis Bilişim tarafından geliştirildi.

İşte Teknopolis Bilişim Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Tuğrul'un siteye ilişkin açıklaması:

"Türkiye'de internet ortamında ilk defa çok ortaklı bir yatırım modeli İzmir'de hayata geçiyor...

İzmir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği'nin de hissedar olduğu ve 50'ye yakın bireysel yatırımcının da küçük paylarla ortak olarak yatırım yaptığı www.ticarivideo.com platformu hizmete giriyor...

Teknopolis Bilişim Sanayi ve Ticaret AŞ'nin sahipliğinde oluşturulan Türkiye'nin ilk çok ortaklı ticari video gösterim ve tanıtım platformu olan www.ticarivideo.com; üyelerinin ticari olarak kendilerini,işlerini,ürün veya hizmetlerini tanıttıkları ve ifade ettikleri videoları sergileyebilecekleri bir kurumsal video barındırma ve görsel tanıtım platformudur.

Üyeler gönderdikleri videolar ile belli sektörel kategoriler içerisinde yer almaktadır. www.ticarivideo.com sitesi, yurtdışında bulunan ve dünyanın en büyük barındırma (hosting) hizmeti veren şirketlerinden birisi olan Hetzner
firmasının Almanya'daki merkezinde yer almaktadır.Platform, geniş bağlantı hızı sayesinde ziyaretçilerine hızlı hizmet verebilmektedir.

Örneğin ziyaretçi izlemek istediği videoya tıkladıktan hemen sonra video yüklenmeye başlamakta ve birkaç saniye içerisinde görsel sunuma başlamakta ve kesintisiz olarak izlenebilmektedir.

www.ticarivideo.com sitesi üyelik sistemine dayalı olarak işlemektedir. Ziyaretçilere farklı tiplerde üyelik paketleri
sunulmaktadır. Bu paketler Platin, Altın, Gümüş ve Standart gibi isimlerle anılmaktadır. Her bir paket, üyenin kendisine farklı çeşitlerde olanaklar sunmaktadır.

İngilizce versiyonu ile uluslararası ortama da hizmet verecek olan www.ticarivideo.com platformu İzmir'den yeni bir iş modeli olarak ülke ekonomisinde yerini almaya hazırlanıyor...


Saygılarımızla,

Dr.Cüneyt Tuğrul
Teknopolis Bilişim Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı"

Hiç yorum yok: