17 Ağustos 2008 Pazar

Ticari Savunma Araçları'nda Değişiklikler

Ticari Savunma Araçları'nda birkaç değişiklik var:

İlki son girdilere şöyle bir göz atıldığında dikkati çekiyor hemen. Soruşturmalarla ilgili haber başlıklarında artık ilk olarak ilgili ürün yer alıyor, iki noktadan sonra diğer bilgiler geliyor.

İkincisi zaman kısıtı nedeniyle Amerika Birleşik Devletleri'yle ilgili haber sayısını azaltıyorum. Bundan böyle ilgi çekici bir husus olmadığı sürece yeni ihracatçı gözden geçirmelerine ve idari gözden geçirmelerde ön saptamalara yer vermeyeceğim. Ancak daha önce hakkında bir girdi oluşturulan gözden geçirmeler bu karardan muaf.

Üçüncüsü İngilizce haber sayısı artıyor. Bugüne kadar sadece Türkiye'nin açtığı soruşturmalarla ilgili haberlere İngilizce olarak yer veriyordum. Bundan böyle Türkiye ile ilgili tüm gelişmelere (diğer ülkelerin Türkiye'ye yönelik soruşturmaları, Dünya Ticaret Örgütü ihtilafları, mevzuat değişiklikleri vb.) ilişkin girdilere İngilizce metinleri eşlik edecek.

Ve umarım günlüğü biraz daha güncel tutmak mümkün olacak. Son zamanlarda işlerin yoğunluğudur, yaz tatilidir derken biraz arkadan takip eder olduk gelişmeleri.

Hiç yorum yok: